Tom Hilde skadet!

Idag fant jeg ut at Tom Hilde ligger på syke huset! Tom Hilde er altså en skihopper fra Norge, han har brukket den åttende virvelen i ryggraden i et stygt fall i Oberstdorf.. Noe som ikke er bra! Håper han snart blir bra igjen, men desverre er sesongen ødelagt for han, så håper han er i bakken igjen til neste sesong! God bedring Tom :)

Les hele saken HER!Blogges!

Dagens innkjøp!

Idag var det halv pris på nesten hele farmand, altås et stort senter i Tønsberg. Så måtte jo selvfølgelig dit! Dro med Anne Marte, Anna og Iselin. Var sykt kos å se de gamle folka igjen. Her er det jeg kjøpte i dag;


Midcut boot sko fra din sko - 199,-Hama mini tank top a fra Vero moda - 70 ,-Bh - 49,- String - 24,- begge fra CubusCompact powder fra H&M - 40 ,- og øyenbrynsblyant fra Cubus - 50,-Iskaffe fra Meny <3 måtte bare ta bilde av verdens beste drikke. - 16 ,-Bukse fra Urban - 200 ,- for to. Så jeg og anne marte kjøpte en hver :)

'Og så kjøpte jeg en gave, men den blir ikke bilde av :)

Blogges!

Kjøttkake

Ja, litt random overskrift, det er fordi Thomter ville at jeg skulle ha det. Skal være hos han til imorgen, det blir kos.

Dagen i dag har vært sykt kjedelig, først på skolen kl 9 for å høre på rektor og si hade til læreren, så kunne vi gå. Men selvfølgelig så ville Trond møte meg, så måtte vente 40 min på han. Julie ble med meg hjem for jeg skulle farge håret hennes, det ble kjempe fint! Kommer bilde senere. Så måtte jeg vente til pappa kom hjem for han skulle ringe for at jeg kunne stikke.

Dagen min ble reddet av Emil, som ga meg røyk og snus, så overlever noen dager. Så tok jeg bussen til min herlige bestevenn i horten <3 Så nå er jeg hos han, etterpå skal vi stikke ut og møte noen, det blir nok kos :)

En ting til; jeg tenker på tetris 24/7 og drømmer om tetris.. TETRIS IN MY <3

Blogges!

Ny header

Fant ut at jeg trengte en ny header, og dermed ble det det samme kjedelige designet, men super fornøyd med headeren.

Q: hva syntes du ?

Blogges

Det jeg har på hjertet i dag.

Jeg er så elendig på å blogge. Men nå som det snart er jul osv, så har jeg rett og slett ikke hatt tid, og dette er noe jeg virkelig er lei for! Håper virkelig dere forstår.

Livet er ikke alltid så lett som noen skal ha det til, over alt er det en eller annen som misliker deg så sykt, men later som at h*n er din venn, men plutselig får du den smellen om at den personen er rett igjennom falsk. Har hatt så mange venner som er sånn, men har heldigvis funnet ut hvordan jeg kan se/merke om de er falske eller ikke, og jeg sier ikke hemmelighetene mine til noen jeg ikke har kjent lenge. For jeg er en person som ikke stoler lett på folk.

Jeg er heller ikke den personen som det er lett å få kontakt med, men når du først får kontakt med meg, så merker du jeg er en helt annen person enn det du skulle trudd jeg var. Jeg kan virke som en sjenert og kjedelig person, men dette er fordi jeg ikke lar alle vite hvordan jeg er. Og jeg er ikke redd for å snakke stygt tilbake, om noen snakker stygt til meg.

Jeg har som mange andre kutt på armen, dette pga mobbing. Jeg har utviklet meg sykt sosialt fra 10 klasse og frem til i dag, før jeg begynte på videregående, så hadde jeg bare to-tre venner, og kun to av de kunne jeg stole på. Jeg var sykt sjenert, turte ikke snakke med noen i det hele tatt osv. Men nå kan jeg faktisk snakke med så og si alle.

Og jeg bryr meg egentlig ikke om dere/du syntes dette var sykt teit osv.

Blogges

Snø!

Idag kom endelig snøen, ja jeg elsker snøen, for da er snowboardsesongen snart igang! Lånte kameraet til mamma og tok noen bilder!Q: Har/er det snø der du bor?

Blogges!
Image and video hosting by TinyPic
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits