Utplassering på Findus.

Jeg har blitt utplassert på Findus, i Tønsberg. Dere som trur de bare har fisk osv. Dette er feil, i Tønsberg lager de chips til mc donalds, burgerking og butikker, og grønsaksblandinger.

Så da blir det et innlegg i uken om min dag på Findus.

Dag 1

Dato: 11.09.12

Jeg tok toget 07.44, for å være på Findus før halv 9. Jeg var utrolig nervøs.. Ble godt tatt i mot av hun som satt på sentralbordet, men måtte vente 45 min, da han som hadde ansvarett for meg satt i et møte, jeg visste om møtet på forkant.. Da han kom gikk vi ned på møterom grønn, vi satt og pratet om ting. Jeg fikk en brikke sånn at jeg kommer inn alle dører med lås. Så gikk vi ned i kjelleren der det er garderobe osv. Fikk utdelt vernesko i str. 36, som var litt stort. Buksa i minste str. måtte jeg ha belte på, t-skjorte i Large, sånn hårnettlue, rød frakk til kantine osv. Sånne tl å ha på øra, pga det bråker no inni helvette inni fabrikken. Og så fikk jeg mitt eget skap. Jeg skiftet og vi gikk inn i selve fabrikken, der jeg skulle bli vist rundt av en annen.. Fant fort ut hvor lang tid det tok fra potetene kommer inn til de blir ferdige chips. Så ble jeg vist til der de sorterer stygge og fine poteter, skjerer bort det som er grønt og ekkelt. Der var jeg hele dagen, med en utrolig hyggelig jente. Da dagen var ferdig så var jeg helt gåen i ryggen og armene. Men gleder meg utrolig mye til neste Tirsdag :) Har arbeidsdag med første skift, altså de som er der fra 06 til 14, men jeg begynner 08.30 pga vansklige måter å komme dit så tidlig.

Alle var hyggelige, har aldri vært på et sted der alle snakket sammen, tullet og tok i mot nye folk med ren glede. Jeg trives utrolig godt, kunne ikke tenke meg et annet sted å være! :)

Ingen bilder, men skal prøve å få tatt et eller to bilder neste gang :)

Blogges!

 

Når tiden ikke alltid strekker til!

Jeg kan vel begynne med å si at jeg aldri skal ta en eneste sprøyte hos andre enn legen, det vil si f.eks. hos helsesøstrer på skolen. Jeg har mangel på vitamin B12, og da må jeg gå på sprøyter en gang i uken. Da jeg tok den første dosen, så gikk alt bra, kjente ingenting..(var hos legen) og så tenkte jeg at helsesøster kanskje kunne sette dem, pga da slapp jeg så mye fravær. Men der tok jeg grundig feil. Da jeg satt andre dose hos helsesøster, så fikk jeg smerter med en gang, slet med å gå, sitte osv. Smertene ble bare verre og verre, altså tok den forrige Torsdag. Så i går bestemte jeg at nok var nok.. Så dro ned til legen, desverre var ikke legen min der, men fortalte situasjonen min, og både de på kontoret og gamle legen min mente at helsesøsteren hadde truffet en nerve. Så bestemte meg for å ta tredje dose der, det gikk fint. Bestilte en ny time til legen min, for nærmere undersøkelse. Har slitet nå i over en uke med smerter i begge ben. Klarer såvidt å gå opp og ned bakker og trapper.

Tilbake til overskriften;

Jeg føler jeg har alt for mye å gjøre for tiden. Skulle egentlig begynne med hard trening mot 3000 meter'n. Men smertene gjør sånn at det er helt umulig.

Imorgen skal jeg vaske hele huset.

Mandag skal jeg på elevrådsseminar på skolen, siden jeg er vara i klassen.

Tirsdag skal jeg på utplassering på Findus, i Tønsberg.

Onsdag skal jeg til tannlegen og legen.

Og resten av uka kommer som den kommer.


Illustrasjons bilde.

Blogges.

Til min elskede!

Jeg har da valgt å skrive et innlegg, til den som betyr alt for meg!

Den jeg snakker om er selvfølgelig, Trond, kjæresten min!

Husker du hvordan vi møttes? Det husker i alle fall jeg, som om det var i går! (Navn som har *, er fordi jeg ikke har kontakt med dem mer)

Jeg la deg til på facebook, fordi jeg hadde lest at du og Ma**** skulle drikke, så jeg hadde egentlig bare tenkt til å spørre deg, om jeg kunne være med. Men da du godkjente, og jeg fikk se bildene dine, så ble jeg rett og slett forelsket, jeg visste at det var feil å bli forelsket, siden jeg akkurat hadde gått ut av et forhold, men den følelsen jeg fikk var noe helt annet enn det jeg hadde opplevd før! Vi snakket endel og vi avtalte at vi skulle møtes på veien opp til Ma**** , ble enda mere betatt av deg da jeg møtte deg! Etter den dagen, så snakket vi mer og mer.. 20 Desember, så skulle jeg sove hos Ni*****, og siden han ville ut til noen kompiser, så hørte jeg med deg om du ville møte meg og bli med, du ville møte meg, men du var litt usikker på om du ville bli med vidre, men du ble med, vi gikk hånd i hånd. L** var med også så jeg og henne gikk en tur på do (haha) og da sa henne at jeg skulle kysse deg, men jeg turte ikke.. Da vi gikk opp måtte L** dra, så hun gikk. Plutselig møtte leppene våres! Da vi gikk hjem, så spurte jeg deg om du ville bli kjæresten min (var ikke helt edru), og du sa ja! ♥

Det var starten på den lange og perfekte reisen vår sammen, vi har opplevd både oppturer og nedturer, men vi holder alltid sammen, og i dag har vi to holdt sammen i hele 9 måneder, 2 uker og to dager ! Angrer ikke på at jeg tok den sjangsen til å legge til deg på facebook !

Du betyr så uendelig mye for meg, og jeg trur ikke jeg kunne klart meg uten deg nå. Du er her alltid for meg og jeg er alltid her for deg! Vi to skal være sammen helt til døden skiller oss av, ingen kan skille oss ! Ikke døden heller trur jeg !

Jeg elsker deg av hele mitt hjerte ! ♥

Kyss & klem fra Jenta di ;*


Dette er de bildene jeg først så av deg, herlig!


Første kysse bildene våres ! ♥


Du er beste pusen min ♥ 
Image and video hosting by TinyPic
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits