Lei.

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne.. Nå har deprisjonen kommet, vet ikke hvorfor eller hva det skyldes. Men føler bare at det ikke er som det skal. Vil egentlig gråte, le og vise verden hvordan jeg har det. Men sånn funker det ikke alltid.

Jeg vil løpe, trene og ha det gøy.. Men det kan jeg ikke.. Bena mine fungerer ikke som de skal pga. B12 mangel. Jeg får alt for fort hevelse i beina, så må være forsiktig. Jeg orker snart ikke mer. Kroppen min vil ikke lystre til meg, den lever sitt eget liv, og om jeg gjør noe for å få den til det jeg vil, så setter den i gang med å verke og hevelser.

Jeg er rett og slett lei, sint og sliten. Så det er derfor jeg ikke blogger, fordi jeg er alt for sliten etter å slite med kroppen min hele dagen.

Blogges.

Hva skal man si ?

I dag var det første dag på skolen etter en lang sommerferie.

Tok toget først til tbg for å møte Christian. Da han kom så måtte vi vente i en halvtime på toget. Da vi kom til togstasjonen i Larvik, så fant vi ut at vi skulle gå opp til skolen, i steden for å ta bussen opp. Glad vi gjorde det, ellers måtte vi ventet i den kleine, skremmende tiden på skolen.

Hva mere skal jeg si nå da? Kom i en helt ok klasse, får bare se om jeg klarer å bli litt sosial da, så går det nok bra !

Ellers i dag, så har jeg vært utrolig sliten og trøtt.. 

OG; I dag har jeg og Trond, vært sammen i 8 måneder ♥


Bildet er noen måneder gammelt, men who cares? Anyway, I love my boyfriend ♥

Blogges!

Stress..

Hei, nå har det skjedd mye..

Igår var jeg først hos legen pga. bena mine, mangler muligens magnesium og en eller annen vitamin, så bena mine er vonde. Tok blodprøve, hele 3 glass! Så dro jeg og mamma vidre til sykehuset, før vi dro ned på Vkt i Tønsberg for å ordne verdikort og månedskort, deretter dro vi til Narvesen på togstasjonen, for å skaffe månedskort på tog! Så dro vi til butikken til mamma. Jeg måtte gå erender for henne, på biblioteket, apoteket og butikke. Når vi kom hjem så rydda, støvsugde og vasket jeg oppe. Syntes jeg og mamma var veldig effektive igår!

Hvorfor månedskort på tog og buss?

Jo, det er fordi jeg skal gå på skole i Larvik, og bo hjemme i Holmestrand. Så derfor må jeg ta en buss ned til byen, så tog, så buss opp til skolen, og hjem er det buss fra skolen til togstasjonen i larvik, så tog til Holmestrand, så buss opp til meg. Om jeg bare skulle tatt tog,så hadde det blitt 1420,- i mnd, isteden for 370,- men om man skal få det til 370,- så må man ha påfylt busskort til 260,- så sparte en del penger på det !

I dag har jeg vært på sykehuset igjen.. Fikk beskjed om at jeg må på en diett, ikke for å slanke meg eller noe, men for å slippe å ha vondt osv.. 

Nå er det bare 3 dager til skolen begynner, og jeg gleder meg! Ingen late dager, og soving.. men arbeide og få kommet ut, det blir herlig.

Mål for dette skoleåret:

Få over 4 i alle fag utenom engelsk.

Prøve å får 6 i gym og norsk!

Ikke mye fravær, uten om da jeg skal til Gran Canaria i 3 uker, men det blir jo i juleferien, så må bare ta fri i 7 dager fra skolen, og uten om leger osv.


Gamle klasserommet!

Blogges!

4 dager hjemme!

Nå har jeg vært fire dager hjemme, har vært så sliten og slapp.

Det eneste jeg har gjordt er å spille WOW.

Men en ting jeg vil fortelle;

Igår var jeg å så på leilighet ute på Tanum i Larvik. Det første jeg tenkte var at det var øde, lite men koslig. Det var et lite bryggerhus som ikke kostet så mye i måneden, men da jeg hørte at det var andre også som var interissert, så ble jeg deppa.. Jeg liker ikke å ha ''konkurranse'' .. Men har funnet en annen ved Stretre, uten for Stavern, som jeg skal prøve å overbevise mamma og pappa om, for å dra å se på, selvom den var litt dyrere, så var den større! OG bedre bussforbindelser enn den jeg har vært å sett på!

Lite innlegg, men sånn går den når man er sliten..

Blogges

Tiden her oppe i Harstad!

Nå er det bare to dager til jeg og Trond drar hjemover igjen.

Det vi har gjort her oppe er:

Vært i Svolvær/lofoten

Fisket i 2 timer, og fikk 50 fisk

Jobbet (flyttet ca 400 steiner)

Feiret bursdagen til faren og lillebroren til Trond

Fått meg en uvane; snakke blanding av nordnorsk og bokmål..

men ellers bare slappet av. 

Og siden jeg ikke har noen lillebrødre, eller en farmor, så har jeg fått en ''lillebror'' og en ''farmor'' her oppe!


Herlige Høgda, med herlige mennesker!

Blogges
Image and video hosting by TinyPic
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits