Gjestinnlegg!

Hei! I dag er det Trond som skriver et innlegg på bloggen til Michelle.

Nå ligger lille søte Michelle å sover søtt, så jeg tenkte at jeg kunne ta en tur innom og fortelle litt om dagen i dag og i går.

I går så ble Michelle 18 år. altså den 28. Februar da. :D

Det var koselig med kaker og familie. Vi som bakte herlige muffins og brownies!

Dagen i dag har vært deilig og avslappende, Vi har spist brownies fra feiringa og slappet av med musikk, gaming og latter!


mmMmmm....! Brownies! :D Blogges!

 

Endelig 18!

Idag er dagen her, dagen jeg går over til voksen verden.. Har gledet meg lenge til denne dagen, dagen jeg kan kjøpe snus, alkohol og røyk selv. Dette blir bra!

Det har alltid vært stress å få andre til å kjøpe, men nå er det null problem!

Blogges!

Tenkt over dette?

Akkurat nå ligger jeg på en sofa og titter på nyheter på nettet. Krig her og drepte der, når skal dette ta slutt? Det hjelper ikke å ha krig, hjelper ikke å drepe noen. Kan ikke verden bare forstå det? Ja, noen er fattige, noen er rike. Men de rike prøver så godt de kan og hjelpe de som er fattige. Det er jo ikke dems skyld i at de ble født i et fattig land, uten mat og uten rent vann! Vi her i Norge klager på at vi er sultne når vi har spist hver dag og flere ganger om dagen, hele vårt liv. Mens de i fattige land, får kanskje spist en gang i uken. Flere barn og voksene dør av sult. Ufattelig at det skal være sånn. Vi klager over så og si alt, mens de der nede prøver å ha det bra, selvom de er sultne, slitne, skittene osv.. 

Vi har varme, mat, rent vann og hus.. Men det har ikke dem .. Har du tenkt noe over det?

 

Se på de øynene!

Blogges!

Outfit

Da bestemte jeg meg for å ta en outfit, selvom ikke bildene er noe bra pga det mobilbilder. Men dere overlever.
Trond sin genser, Sara sin jakke, Bukse fra Urban og sko fra Dinsko(?)

Blogges!

Cocio konkurranse

Da er jeg med i enda en konkurranse.

Cocio har en konkurranse der du kan stikke av med et reisegavekort på 5000 kr fra STA Travel, men du har også mulighet til å stikke av med knall tøffe Cocio t-skjorter, og Eva Mendes kjoler!


Blogges!


Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan bli med i konkurransen om fete premier fra Cocio! Det er mulighet å delta både for bloggere og lesere!

cociovinn
Skyrim in my heart

Idag har jeg og kjæresten bare sløvet, også hadde jeg egentlig kjøretime klokken 14, men endte med at den begynte kvart på 3, så jaja, greit å få kjørt litt. Snart blir det å ta teorien, som kjørelæreren min maser om. Skjønner det litt egentlig, for nå er det bare 5 dager til jeg blir 18 år.

Har forresten begynt å spille Skyrim, noe som er så utrolig gøy, men samtidig veldig skummelt!

Blogges!

 

ESCADA har en konkurranse hvor du kan vinne parfyme, 50 bloggere får en slik tilsendt i posten, alt du trenger og gjøre er å trykke på bildet under.

escvinn2rr
2 mnd med kjæresten og kos!

Idag har jeg og kjæresten sovet lenge, så lagde han mat til meg og vi gikk i dusjen. Så bare chillet vi oppe, helt til vi fant ut at vi måtte kjøpe en gave til stefaren hans, så vi tok med oss den lille hunden hans, Floyd og gikk til handelsparken i Horten. Det blåste sykt mye, men vi overlevde!

Trond kjøpte en planteting til han, det var søtt :) Så gikk vi tilbake med Floyd, og gikk videre til Kiwi for å handle litt snop osv. Vi kjøpte snop osv for 300 kroner, hihi !

Så satt vi nede med mormoren, moren og stefaren til kjæresten og spiste verdens beste kaken :) Elsker den kaka!  Så gikk vi opp og så på Terra Nova, beste serien! ♥ Og spilte litt, så kom jeg på at jeg hadde en blogg jeg måtte oppdatere! Så nå oppdaterer jeg den med et innlegg, menst kjæresten sitter å spiller Skyrim!

Idag er det forresten 2 mnd siden jeg og kjæresten ble sammen. Så vi må jo kose oss i dag :)


I love you!


Litt av det vi kjøpte.


hihi, den grønne er best!


Masse små godt ! <3I LOVE ISKAFFE ♥

Dippen vi lagde :)Beste tyggisen!Brus må man ha!Nerden min ♥Blomsten han fikk av meg i bursdagsgave.Og det røde og det lilla lysene fikk han i valentins gave♥

Blogges!

Da sier man natta!

Nå går jeg og kjæresten min å legger oss snart, for vi skal opp om under 5 timer, da jeg skal på jobbintervju i Kristiansand Dyrepark, bilturen tar hele 4 timer, så håper det er verdt det :)


Slang med et bilde av meg selv !

Blogges!

Gratulerer med dagen verdens besteste bestevenn !

Idag altså 18 feb, fyller min kjære bestevenn, Julie (julgro.blogg.no) bursdag, hun blir 18 år. Så jeg syntes ALLE skal gå inn på bloggen hennes og si gratulerer med dagen til henne :)


Ikke hat meg nå :)

Blogges!

I want!

Jeg har så sykt lyst på disse skoene!


Kan kjøpes HERKan kjøpes HER

 

Blogges!

Dagen idag!

Idag begynte vi dagen med å sove, for begge to har hatt vondt i magen i natt! Så det ble null skole. Så tok vi en dusj og spiste pyttipanne, kjæresten min som lagde det, litt søtt i grunn :) Ellers idag har vi slappet av og spilt bare, helt til vi dro en tur på butikken og kjøpte potetgull, brus og iskaffe ♥ Jeg elsker iskaffe!

Da vi kom hjem fra butikken innså jeg hvor rotete rommet til Trond var, så jeg satte i gang å rydde.. Menst han spilte skyrim. Det er jo fint :) Men han ble veldig glad da :)

Blogges!

When the bed call

Idag skal jeg endelig sove sammen med min kjære igjen! Blir sykt digg, for jeg elsker å sove med han, for da vet jeg at han er nær! Men vi tar straks natten.


Illustrasjons bilde // weheartit.com

Blogges!

Gratulerer med dagen, kjæresten min!

Siden jeg snart skal legge meg og har null internett i morgen, da jeg skal til kjæresten min, så må jeg poste dette i dag.

Idag (07.02.2012) har verdens beste kjæreste bursdag! Gratulerer så mye med 17 års dagen, selvom du ligger hjemme og er syk, så må du ha en super dag! Og jeg kommer til deg senere på dagen. Som du selv vet, så vet du at du får hull i ørene av meg, for det har du ønsket deg, og det får du :) ett hull for i dag og ett hull for den 14 feb. + at du får en overaskelse begge dagene, men dette er hemmelig enda :) Jeg er sykt glad i deg gutten min, og det håper jeg du vet. Ja, vi krangler og vi kan bli sykt sinte på hverandre, men vi ordner alltid opp. Vi har det sykt bra sammen hele tiden, og jeg elsker å være med deg, sove med deg, snakke med deg og bare føle at du er med meg. Du er i tankene mine hele tiden og du er det beste som har hendt meg ! I dag har vi vært sammen i 1 mnd, 2 uker og 4 dager, de beste dagene i mitt liv! Du er den personen jeg kan si alt til, alt fra små ting til mine indre hemmeligheter! Tusen takk for at du er min og at du støtter meg! Love u!


Ignorer meg, og se hvor søt han er !

Blogges!

Dagen i dag + bilder fra i går

Idag kom jeg og kjæresten min forsent på skolen, for jeg spydde i går kveld, så da ble den fine døgnrytmen vår borte! Vi hadde det sånn at vi la oss ved 22 tiden og våknet 07, og den må vi prøve å få igang igjen!

Dagen begynte med spansk for han og kjøre time for meg. Hadde veiledningstime på trinn 2, hadde noen små feil, men det var bra nok til at jeg var klar til trinn 3, altså glattkjøring, langkjøring etc. Så det var jo bra, et skritt nærmere lappen! Men da jeg kom til skolen så var det bare Julie og meg der, de andre var ute og evaluerte butikker, altså så på hvordan servicen osv var på de forskjellige butikkene, og snille Julie hadde allerede gått, så da var det bare skrive delen igjen.

Da jeg møtte kjæresten min igjen, så var han sykt dårlig, han spydde og hadde det ikke noe bra, så halv 4 sluttet vi på skolen, da dro vi hver for oss, siden han ikke ville smitte meg. Søtt av han da.

Imorgen har kjæresten min bursdag, så da blir det sykebesøk :)


Standar grimase!Ekkelt!Søte kjæresten min!SMII II III L !<-- Våken, Trøtt -->Hihi, jeg er brunere enn han, og blitsen var skarp..Søtt!

Blogges!

Wrong Turn 2 - Dead End

Akkurat nå skal jeg og kjæresten se på Wrond Turn 2 - Dead end. Jeg syntes de filmene er sykt bra.

Idag så skal vi vel bare sløve også skal jeg hjem :)


Coveret til Wrong Turn 2 - Dead End

Blogges!

Harstad om 8 uker!

Da ligger jeg og kjæresten i sengen og spiller. Han har nå sovet hos meg i 2 dager og jeg skal sove hos han i natt, det blir kos! Før så hatet jeg å sove med andre, men skjønner ikke hvorfor jeg gjorde det! Det er så utrolig herlig å vite at den du elsker ligger rett vedsiden av deg.

Nå skal jeg vel ta en dusj snart, så pakke osv, spille litt til også drar vi til han.

På tirsdag skal han ta piercing i tungen og jeg i navlen, for har jo piercing i tungen fra før. Men er sykt redd for at det skal gjøre vondt å ta i navlen, så går rundt og har sommerfugler i magen!

Om 8 uker i dag, så er kjæresten min og jeg i Harstad. Det blir sykt kos å dra på ferie til der han bodde før.


Illustrasjonsbilde // Harstad

Illustrasjonsbilde // Vi bor jo litt før for Oslo, så blir å fly Norge på langs! Og jeg har aldri vært lengre nord enn Eidsvoll, så dette blir spennende!

Blogges!
 

Skolen next !

Da forsov jeg meg igjen. Kort innlegg nå blir lengre på skolen ;)

Savner sommeren!

Blogges!

Kjæreste tid, ja takk!

Jeg har desverre ikke blogget på sykt lenge, da jeg har vært med gutten min så og si hver dag. Men skal bli flinkere, for nå har jeg funnet igjen kameraet mitt (gammelt). så da blir det noen bilder osv. Også har jeg konsentrert meg på skolen, så null tid til bloggen desverre.


Trond, I love you more then thousand words.

Q: Noen forslag til hva jeg kan blogge om?

Blogges!
Image and video hosting by TinyPic
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits