1 mnd med kjæresten <3

Overskriften sa alt.

Jeg elsker deg!

Blogges!

Tetris <3

Jeg elsker virkelig Tetris, jeg vet ikke hvorfor, men etter min søster viste meg det så har jeg rett å slett blitt hekta! Ikke bare litt hekta, men hekta til tusen! Jeg klarer ikke gå en time uten å spille tetris. Jeg tenker på Tetris hele tiden, og drømmer om Tetris på natten, noen mener jeg er helt nerd, bare fordi jeg er i rank 26.. ikke så mye syntes jeg da.. men det meste er nok bare ren flaks, men om man bommer med en brikke, så kan man bare innse at man kommer til å tape, for et feil grep er en stor FEIL, og når jeg får gjort det, så blir jeg utrolig sint og får lyst til å begynne å gråte, det er ikke tull en gang, jeg er hekta! Tetris er avhengighetsskapende.. akkurat som snus.. ! 

Tetris, snus og musikk, da er dagen min reddet. Jeg kan sitte en hel dag, altså 24 timer og bare spille Tetris, for Tetris er livet mitt, jeg driter i venner, kjæreste og familie bare for å spille det, noe jeg ikke er veldig stolt over, men sånn er det. Jeg dropper alt, jeg dropper mat, lekser osv for Tetris!

Akkurat fortiden så vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten Tetris, Tetris er som en kjæreste for meg. Man vil bare være med kjæresten sin og i mitt Tetris forhold, så er det oppturer og nedturer som i forholdet mitt med min virkelige kjæreste.

Jeg har til og med fått klager av folk at jeg sitter for mye inne og spiller Tetris hele tiden, og ikke er med dem. Jeg skjønner jo dette virkelig godt, men det er jo ikke min skyld at jeg er forelsket i min kjære Tetris! Jeg falt bare helt pladask for Tetris!

Jeg vet om flere som blogger om at de har dilla på Tetris, men jeg er nok den som er mest dilla på Tetris<3

Legg merke til at jeg skriver Tetris med stor T i begynnelsen.!

 

Blogges!

Sesong 3 av Linni er på tv!

Akkurat nå har jeg sett på Linni Meisters serie på tv 2 bliss, jeg syntes hun er helt konge! Hun sier det hun mener rett ut. Skjønner ikke helt hvordan hun kan være mamma og ha sånn jobb på en gang, men hun er sykt flink!

 Har gledet meg som en liten unge for å se denne sesongen også!


Linni Meister!

Blogges!

 

Sidecut!

Idag har Anne Marte tatt sidecut på begge sidene, ble ganske fornøyd ! Men angrer jo litt i etter tid, men heldigvis vokser håret mitt sykt fort :) Så nå blir det ikke no klipping på en stund.


Har sånn på andre siden også!

Blogges!

 

Stallen

Idag har jeg vært i stallen :) Har ridd begge hestene, Rufus og Sætri. Bilder sier mer enn tusen ord


Sætri mor Skjeeer a?Sætri i boksen sinHej på deg!Rufus i boksen sinKlar for ridetur

Blogges!

Rest in peace.

Hvorfor deg? Hvorfor nå?

Du var dårlig, du ble bare tynnere og tynnere, du fikk sår over alt, du hadde smerter!

Men du vil alltid være i våres hjerter.

Jeg som fant deg, du satt fast, du var død.

Jeg ville bare skrike og tårene kom som en foss.

Håper du har det mye bedre der du er nå!

Evig glad i deg!

illustrasjonsbilde

 

Blogges!

Atm

Akkurat nå sitter jeg og gamer minecraft offline, snakker med folk på face og skype. Og vurderer snart å legge meg.

Jeg har desverre ikke blogget på en stund, da jeg ikke har hatt noe å blogge om , og når jeg skal ut, så glemmer jeg alltid kamera osv. Men skal prøve å bli bedre på å blogge :)


Herregud som jeg savner denne jenta!

Blogges!
Image and video hosting by TinyPic
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits