Tom.

Jeg er helt tom for ideer å blogge om. Jeg har rett og slett ingenting å blogge om. Derfor jeg ikke har blogget. Men skal prøve å bli flinkere!!
NSB = Håpløst.

Jeg sitter nå på toget til skolen, skulle egentlig vært på skolen 08.25, men siden det var signalfeil på to steder, så var det masse forsinkelser osv. Dette er tredje gangen på under en uke, På Onsdag var det signalfeil ett sted og på Torsdag strømbrudd ett annet sted. Jeg vet ikke hvor mye lengre jeg klarer dette.. De sier jo at kollektivt er mye bedre, ja det er det jo egentlig. Man sparer masse utgifter på det. Selv betaler jeg 630 i måneden for kollektivt. Det er mye mere miljøvennlig enn bil! Men når det skal være så mye feil, så burde nsb egentlig vurdere å sette opp buss for tog. Det toget jeg sitter på er 50 min forsinket.

Bildet som viser forsinkelsen.

Blogges

Liten Oppdatering

Jeg har ikke blogget på en stund og dette skyldes sykdom og at jeg ikke akkurat gidder å skrive om det samme hver dag om det jeg kun gjør på skolen. Bildene kan fortelle resten. Selvom det ikke er mange pga blogger på mobilen. Mobilkvalitet på bildene.

Sverige med beste jenta.

Vasset i havet.

Fått brannsår på håndleddet.

Blogges !

Utplassering på Findus.

Jeg har blitt utplassert på Findus, i Tønsberg. Dere som trur de bare har fisk osv. Dette er feil, i Tønsberg lager de chips til mc donalds, burgerking og butikker, og grønsaksblandinger.

Så da blir det et innlegg i uken om min dag på Findus.

Dag 1

Dato: 11.09.12

Jeg tok toget 07.44, for å være på Findus før halv 9. Jeg var utrolig nervøs.. Ble godt tatt i mot av hun som satt på sentralbordet, men måtte vente 45 min, da han som hadde ansvarett for meg satt i et møte, jeg visste om møtet på forkant.. Da han kom gikk vi ned på møterom grønn, vi satt og pratet om ting. Jeg fikk en brikke sånn at jeg kommer inn alle dører med lås. Så gikk vi ned i kjelleren der det er garderobe osv. Fikk utdelt vernesko i str. 36, som var litt stort. Buksa i minste str. måtte jeg ha belte på, t-skjorte i Large, sånn hårnettlue, rød frakk til kantine osv. Sånne tl å ha på øra, pga det bråker no inni helvette inni fabrikken. Og så fikk jeg mitt eget skap. Jeg skiftet og vi gikk inn i selve fabrikken, der jeg skulle bli vist rundt av en annen.. Fant fort ut hvor lang tid det tok fra potetene kommer inn til de blir ferdige chips. Så ble jeg vist til der de sorterer stygge og fine poteter, skjerer bort det som er grønt og ekkelt. Der var jeg hele dagen, med en utrolig hyggelig jente. Da dagen var ferdig så var jeg helt gåen i ryggen og armene. Men gleder meg utrolig mye til neste Tirsdag :) Har arbeidsdag med første skift, altså de som er der fra 06 til 14, men jeg begynner 08.30 pga vansklige måter å komme dit så tidlig.

Alle var hyggelige, har aldri vært på et sted der alle snakket sammen, tullet og tok i mot nye folk med ren glede. Jeg trives utrolig godt, kunne ikke tenke meg et annet sted å være! :)

Ingen bilder, men skal prøve å få tatt et eller to bilder neste gang :)

Blogges!

 

Når tiden ikke alltid strekker til!

Jeg kan vel begynne med å si at jeg aldri skal ta en eneste sprøyte hos andre enn legen, det vil si f.eks. hos helsesøstrer på skolen. Jeg har mangel på vitamin B12, og da må jeg gå på sprøyter en gang i uken. Da jeg tok den første dosen, så gikk alt bra, kjente ingenting..(var hos legen) og så tenkte jeg at helsesøster kanskje kunne sette dem, pga da slapp jeg så mye fravær. Men der tok jeg grundig feil. Da jeg satt andre dose hos helsesøster, så fikk jeg smerter med en gang, slet med å gå, sitte osv. Smertene ble bare verre og verre, altså tok den forrige Torsdag. Så i går bestemte jeg at nok var nok.. Så dro ned til legen, desverre var ikke legen min der, men fortalte situasjonen min, og både de på kontoret og gamle legen min mente at helsesøsteren hadde truffet en nerve. Så bestemte meg for å ta tredje dose der, det gikk fint. Bestilte en ny time til legen min, for nærmere undersøkelse. Har slitet nå i over en uke med smerter i begge ben. Klarer såvidt å gå opp og ned bakker og trapper.

Tilbake til overskriften;

Jeg føler jeg har alt for mye å gjøre for tiden. Skulle egentlig begynne med hard trening mot 3000 meter'n. Men smertene gjør sånn at det er helt umulig.

Imorgen skal jeg vaske hele huset.

Mandag skal jeg på elevrådsseminar på skolen, siden jeg er vara i klassen.

Tirsdag skal jeg på utplassering på Findus, i Tønsberg.

Onsdag skal jeg til tannlegen og legen.

Og resten av uka kommer som den kommer.


Illustrasjons bilde.

Blogges.

Til min elskede!

Jeg har da valgt å skrive et innlegg, til den som betyr alt for meg!

Den jeg snakker om er selvfølgelig, Trond, kjæresten min!

Husker du hvordan vi møttes? Det husker i alle fall jeg, som om det var i går! (Navn som har *, er fordi jeg ikke har kontakt med dem mer)

Jeg la deg til på facebook, fordi jeg hadde lest at du og Ma**** skulle drikke, så jeg hadde egentlig bare tenkt til å spørre deg, om jeg kunne være med. Men da du godkjente, og jeg fikk se bildene dine, så ble jeg rett og slett forelsket, jeg visste at det var feil å bli forelsket, siden jeg akkurat hadde gått ut av et forhold, men den følelsen jeg fikk var noe helt annet enn det jeg hadde opplevd før! Vi snakket endel og vi avtalte at vi skulle møtes på veien opp til Ma**** , ble enda mere betatt av deg da jeg møtte deg! Etter den dagen, så snakket vi mer og mer.. 20 Desember, så skulle jeg sove hos Ni*****, og siden han ville ut til noen kompiser, så hørte jeg med deg om du ville møte meg og bli med, du ville møte meg, men du var litt usikker på om du ville bli med vidre, men du ble med, vi gikk hånd i hånd. L** var med også så jeg og henne gikk en tur på do (haha) og da sa henne at jeg skulle kysse deg, men jeg turte ikke.. Da vi gikk opp måtte L** dra, så hun gikk. Plutselig møtte leppene våres! Da vi gikk hjem, så spurte jeg deg om du ville bli kjæresten min (var ikke helt edru), og du sa ja! ♥

Det var starten på den lange og perfekte reisen vår sammen, vi har opplevd både oppturer og nedturer, men vi holder alltid sammen, og i dag har vi to holdt sammen i hele 9 måneder, 2 uker og to dager ! Angrer ikke på at jeg tok den sjangsen til å legge til deg på facebook !

Du betyr så uendelig mye for meg, og jeg trur ikke jeg kunne klart meg uten deg nå. Du er her alltid for meg og jeg er alltid her for deg! Vi to skal være sammen helt til døden skiller oss av, ingen kan skille oss ! Ikke døden heller trur jeg !

Jeg elsker deg av hele mitt hjerte ! ♥

Kyss & klem fra Jenta di ;*


Dette er de bildene jeg først så av deg, herlig!


Første kysse bildene våres ! ♥


Du er beste pusen min ♥ 

Lei.

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne.. Nå har deprisjonen kommet, vet ikke hvorfor eller hva det skyldes. Men føler bare at det ikke er som det skal. Vil egentlig gråte, le og vise verden hvordan jeg har det. Men sånn funker det ikke alltid.

Jeg vil løpe, trene og ha det gøy.. Men det kan jeg ikke.. Bena mine fungerer ikke som de skal pga. B12 mangel. Jeg får alt for fort hevelse i beina, så må være forsiktig. Jeg orker snart ikke mer. Kroppen min vil ikke lystre til meg, den lever sitt eget liv, og om jeg gjør noe for å få den til det jeg vil, så setter den i gang med å verke og hevelser.

Jeg er rett og slett lei, sint og sliten. Så det er derfor jeg ikke blogger, fordi jeg er alt for sliten etter å slite med kroppen min hele dagen.

Blogges.

Hva skal man si ?

I dag var det første dag på skolen etter en lang sommerferie.

Tok toget først til tbg for å møte Christian. Da han kom så måtte vi vente i en halvtime på toget. Da vi kom til togstasjonen i Larvik, så fant vi ut at vi skulle gå opp til skolen, i steden for å ta bussen opp. Glad vi gjorde det, ellers måtte vi ventet i den kleine, skremmende tiden på skolen.

Hva mere skal jeg si nå da? Kom i en helt ok klasse, får bare se om jeg klarer å bli litt sosial da, så går det nok bra !

Ellers i dag, så har jeg vært utrolig sliten og trøtt.. 

OG; I dag har jeg og Trond, vært sammen i 8 måneder ♥


Bildet er noen måneder gammelt, men who cares? Anyway, I love my boyfriend ♥

Blogges!

Stress..

Hei, nå har det skjedd mye..

Igår var jeg først hos legen pga. bena mine, mangler muligens magnesium og en eller annen vitamin, så bena mine er vonde. Tok blodprøve, hele 3 glass! Så dro jeg og mamma vidre til sykehuset, før vi dro ned på Vkt i Tønsberg for å ordne verdikort og månedskort, deretter dro vi til Narvesen på togstasjonen, for å skaffe månedskort på tog! Så dro vi til butikken til mamma. Jeg måtte gå erender for henne, på biblioteket, apoteket og butikke. Når vi kom hjem så rydda, støvsugde og vasket jeg oppe. Syntes jeg og mamma var veldig effektive igår!

Hvorfor månedskort på tog og buss?

Jo, det er fordi jeg skal gå på skole i Larvik, og bo hjemme i Holmestrand. Så derfor må jeg ta en buss ned til byen, så tog, så buss opp til skolen, og hjem er det buss fra skolen til togstasjonen i larvik, så tog til Holmestrand, så buss opp til meg. Om jeg bare skulle tatt tog,så hadde det blitt 1420,- i mnd, isteden for 370,- men om man skal få det til 370,- så må man ha påfylt busskort til 260,- så sparte en del penger på det !

I dag har jeg vært på sykehuset igjen.. Fikk beskjed om at jeg må på en diett, ikke for å slanke meg eller noe, men for å slippe å ha vondt osv.. 

Nå er det bare 3 dager til skolen begynner, og jeg gleder meg! Ingen late dager, og soving.. men arbeide og få kommet ut, det blir herlig.

Mål for dette skoleåret:

Få over 4 i alle fag utenom engelsk.

Prøve å får 6 i gym og norsk!

Ikke mye fravær, uten om da jeg skal til Gran Canaria i 3 uker, men det blir jo i juleferien, så må bare ta fri i 7 dager fra skolen, og uten om leger osv.


Gamle klasserommet!

Blogges!

4 dager hjemme!

Nå har jeg vært fire dager hjemme, har vært så sliten og slapp.

Det eneste jeg har gjordt er å spille WOW.

Men en ting jeg vil fortelle;

Igår var jeg å så på leilighet ute på Tanum i Larvik. Det første jeg tenkte var at det var øde, lite men koslig. Det var et lite bryggerhus som ikke kostet så mye i måneden, men da jeg hørte at det var andre også som var interissert, så ble jeg deppa.. Jeg liker ikke å ha ''konkurranse'' .. Men har funnet en annen ved Stretre, uten for Stavern, som jeg skal prøve å overbevise mamma og pappa om, for å dra å se på, selvom den var litt dyrere, så var den større! OG bedre bussforbindelser enn den jeg har vært å sett på!

Lite innlegg, men sånn går den når man er sliten..

Blogges

Tiden her oppe i Harstad!

Nå er det bare to dager til jeg og Trond drar hjemover igjen.

Det vi har gjort her oppe er:

Vært i Svolvær/lofoten

Fisket i 2 timer, og fikk 50 fisk

Jobbet (flyttet ca 400 steiner)

Feiret bursdagen til faren og lillebroren til Trond

Fått meg en uvane; snakke blanding av nordnorsk og bokmål..

men ellers bare slappet av. 

Og siden jeg ikke har noen lillebrødre, eller en farmor, så har jeg fått en ''lillebror'' og en ''farmor'' her oppe!


Herlige Høgda, med herlige mennesker!

Blogges

Ting som skjer!

Jøss, to innlegg på en dag er ikke dårlig!

Men ting som skjer fremover:

- Lofoten fra imorgen til Søndag.

- Hjem 8 aug.

- Tannlegen 10 aug. (?)

- Sykehuset 15 og 16 aug.

- Finne leilighet før 20 aug.

 

Så hvor mye blogging jeg får til det vet jeg ikke !


Illustrasjons bilde fra google.

Blogges

Bilder fra Harstad!

Her om dagen, fikk jeg tatt noen bilder.. Men ikke med det kameraet jeg bruker, men et gammelt dritt kamera.. Det greier ikke justere seg selv, eller noe.. Men noen bilder ble det!

Bilde over møkkelandsvannet.


Bildet over Kasfjord


Bilde over Høgda, ja det er snø der oppe!


Høgda


Nedover mot Kasfjord


Gutta på tur!


Kasfjord


Kasfjord

Høgda

Snøøøø

Kasfjord

Høgda

Høgda

Kasfjord


Høgda


Gutta mine <3

<3


Normale ? <3


Kasfjord

Fjell med snøøø<3

Kasfjord

Botnvatnet

Botnvatnet

På vei ned igjen

Høgda

Blogges

Harstad next!

hei igjen. Akkurat nå sitter jeg på flyplassen, helt alene.. Skummelt.. venter på at vi kan gå inn på flyet, men flyet går ikke før 08.45.. Dro hjemme fra kvart over 5, og var på flyplassen ca halv 7!

MEN.. Jeg er usikker på om jeg får til å blogge mens jeg er borte, derfor har jeg bedt min søster blogge litt, om hun husker det da :)

 

Boring.

Nå sitter jeg på verandan og kjeder meg. Mamma og pappa er på jobb, mens Iselin, Anne Marte, Chanelle og Trond sover. Egentlig skulle jeg ønske at det var skole, fordi jeg har fått en så utrolig bra døgnrytme at det ikke går ann. Legger meg før 23, og våkner 08.15. Litt bra å ha en sånn døgnrytme, for da forbereder man seg jo til skolestart igjen. Så døgnrytmen min blir vel snart at jeg legger meg kl. 22 og våkner 07 :) 

Men siden jeg kjeder meg, så fant jeg noe på facebook, altså sånne spørsmål man skal svare på.. Så tenkt å ta dem her!

1. siste du drakk? Iskaffe ♥
2. er du forelsket? Ja, slutter aldri å bli forelsket i Trond♥
3. hvem holdt du sist i hånden, av motsatt kjønn? Trond ♥
4. Siste sangen du hørte på? CCK - Pinball
5. Sist du gråt? Husker ikke
6. Ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste? Nei, egentlig ikke
7. Har du kjæledyr? Ja
8. har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det? Ja, godteri :)
9. sist gang du så pappan din? Igår
10. Ville du ha kysset en av samme kjønn? Ja, sikkert.
11. Cola eller Pepsi Max? Cola
12. Jordbær eller bringebær? Jordbær
13. Facebook eller skype? Face
14. er du gutt eller jente? Jente
15. Har du fått nye venner i år? Ja!
16. Sluttet å savne noen? Ja, trudde jeg aldri skulle klare det, men greide det!
17. Ledd til du har begynt å gråte? Ja
18. Møtt noen som har forandret deg? Ja, Trond♥
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er? JA!
20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg? Ja, mange. men nevner ikke navn.
21. følt deg blond? Ja, hele tiden
22. Hvor mange barn vil du ha? to, en jente med navn; Pernille Christina og en gutt; Martin Leander
23. Vil du forandre navnet ditt? Nei, ville ta bort Lund en stund, men fant ut at jeg beholder det, men jeg bruker det aldri :)
24. Når la du deg igår? litt før 23 :)
25. Når våknet du i dag? 08.15
26. Hva gjorde du midnatt i går? Sov
27. Nevn noe du IKKE kan vente på? Å dra til Harstad den 18.Juli ♥


Harstad, da jeg var der i Påsken♥ Så gleder meg til å se Harstad uten snø :)

Blogges!

Lykkerus!

Jeg har ikke blogget på lenge, fordi jeg ikke har hatt så mye å blogge om. Men nå som jeg faktisk skal mye, så tenker jeg at det kommer til å hope seg opp med innlegg. Men jeg kan nok ikke love dere flere innlegg om dagen, får se det ann litt!

Kan jo oppsumere litt av det som har skjedd siden sist:

- Fikk 3.1 i snitt, skulle egentlig hatt 3.2 , men den ene læreren ga meg 4 isteden for 5, som han hadde lovet!

- Trond ''flyttet'' inn til meg.

- Vært i Sverige to ganger.

- Badet i sjøen. Selvom jeg hater det!

- Fått en utrolig bra døgnrytme! Står opp halv 9 hver eneste dag, selvom jeg ikke skal noe spesielt.

- Kjørt båt med Trond og lille søstra mi

Bilder fra båt kjøringen:Blogges!

Vet ikke!

Jeg har ikke noe å blogge om, så når jeg finner ut noe, så kommer det mer. sorry for dette.

Outfit 12.06 og dagens innkjøp!

Overskriften sier vel alt!

Outfit:


Ganske mørkt bilde, da blitsen ikke ville virke.


Bedre bilde! Genser fra h&m, tights fra cubus(?) søstra mi sin!

Innkjøp:


Kortbukse med høøyt liv! kostet egentlig 250,- Ken den var satt ned til bare 50,-! Kjøpt på B.young.


Genser(ferskenfarget) som man kan ta opp i armene, som bilde til høyre. Kostet egentlig 180,- men den var også satt ned til 50,-! Kjøpt på B.young.

Blogges!

Svar på spm. runden!

Her kommer svarene på spm. runden jeg hadde. Sorry for musikken i bakrunden og jeg var sykt flau og usikker.. Og stemmen min ble visst litt høy. Men sånn kan det jo alltids gå!

 

Blogges!

Det å ha ekte venner!

Det finnes mange der ute som er enten fake, ditchere, frekke, slemme osv. ovenfor vennene sine. Mange sier at de har så mange bestevenner at de ikke kan huske dem, men det er jo ikke en ekte venn, en som ikke husker alle!? Selv har jeg bare 3 venner jeg kan kalle ekte venner!

Ekte venner er de som alltid stiller opp, alltid har tid til å høre på deg, en som deler alt fra A til Å, fordi de stoler på en! En ekte venn er ikke en som sier ting du gjør feil, ting du fikk sagt osv til andre.

Jeg har funnet ut etter noen år, måneder, uker og dager, hvem jeg virkelig kan stole på og som er virkelig en ekte venn!

Jeg vil fortelle hvem de 3 er, hvordan jeg traff dem og hvorfor akkurat de personene er EKTE venner!

Anne Marte♥

Denne jenta ble jeg kjent med via min søster. Det var i fjor vi først ble sykt gode venner! Angrer ikke et sekund på at jeg ble kjent med henne! Hun er en ekte venn, fordi hun lytter, trøster, sprer glede og er der uansett til et hvert tidspunkt. Tusen takk, for at du er en ekte venn♥

Julie♥

Julie ble jeg kjent med i 8. klasse, vi gikk i samme klasse i 3 år på u.skolen, så mistet vi kontakten i 1år, før vi bestemte oss for å gå på samme linje i år! Julie er en ekte venn, fordi hun er så og si helt lik meg i noen ting, vi kan sitte å snakke om alt fra A til Å, kødde og tulle om alt. Takk, for at du er en ekte venn♥

Trond♥

Trond er både min bestevenn og kjæreste. Jeg har aldri følt jeg kan snakke med alt om ting til en person, selv om det er alvorlig eller ikke. Trond møtte jeg på facebook, så på fest. Så sa det bare pang ♥ Jeg kan være ærlig å si at jeg og Trond, vi krangler, diskuterer osv.. Men vi har det sykt bra sammen. Og han er min allerførste ordentlige kjæreste, på en seriøs måte. Takk for at du alltid er her for meg, Trond. Spesielt i den tiden fremover!

Det er sikkert noen der ute som lurer på hvorfor jeg ikke tok med dem osv, men det er pga. at det er disse 3 jeg stoler aller mest på, og som aldri har gjort meg noe dårlig, men støtter, og bare er der for meg, sånn som jeg alltid kommer til å være der for dem. Disse 3 er ekte venner, altså mine 3 bestevenner. Trenger bare 3 bestevenner, for venner kan finne på å dolke deg i ryggen. Venner mister man mye fortere enn bestevenner. Og nei, jeg er ikke ute etter å henge ut noen. Håper dere virkelig respekterer dette, og dette jeg har skrivd står jeg fult og helt overfor.

Blogges!

Sminkevideo!

Dette er nok det flaueste jeg har vært borti. Det var en som spurte om jeg kunne lage sminkevideo, og det kunne jeg jo. Så her er den;

Blogges!

Pakke jeg fikk i posten!

Igår fikk jeg pakken jeg hadde ventet på i 3 dager ! Pakken var altså sponsorpakke fra Superkul! ♥

Jeg hadde tre valg å velge mellom, men valget mitt falt for ett par pilotbriller og ett par wayfarer♥

Blogges!

Punktum

Jeg har da bestemt meg for at jeg skal også bruke bloggen som en dagbok, om hva jeg føler og hvordan jeg har det.


Disse innleggene kommer i løpet av uken:

* Spørsmålsrunde svarene - Video

* Omvisning av rommet - Video (siden noen ville det)

* Kanskje sminkevideo (får se det litt ann)

* Hva som kom i posten! ♥

* Sommerplanene


Illustrasjons bilde fra google

Blogges!

Ting du kanskje ikke visste om meg?

Her er noen ting du kanskje visste og ikke visste om meg;

* Jeg har sidecut på begge sider, angrer!

* Jeg har aldri jobbet før.

* Jeg bruker lang tid før jeg stoler på noen.

* Jeg hater å bli kjent med nye folk, fordi jeg er sjenert, VELDIG sjenert.

* Jeg røyker og snuser (fyfy)

* Jeg er egentlig veldig lett å bli kjent med!

* Jeg blir fort brun.

* Jeg har operert begge øynene.

* Jeg bruker linser, for ser bare 16% uten. Altså bare farger og ting synlig på en avstand på 30 cm. Ikke lengre.

* Jeg lar BARE Anne Marte klippe og farge håret mitt, og nappe bryna mine.

* Jeg elsker å dusje

* Jeg blir fort sint, men ikke langvarig

* Jeg har verdens beste kjæreste! ♥

* Jeg har 4 venner jeg stoler på, altså bestevenner.

* Når jeg drikker meg helt bort, så er jeg fyllesyk samme natt, ikke dagen etterpå.

* Hater folk som trur de er bedre enn andre, og som ser stygt og nedlatende mot andre.


Kjæresten min lagde til meg♥

Blogges!

Venter i spenning!

Jeg har nå ikke blogget på en evigheter, dette er fordi jeg ikke har hatt noe å blogge om, jeg og anne marte holder på å lage en videoblogg til dere, men litt trøblete når kameraet mitt ikke funker og videokameraet mitt ikke vil kobles til pc'n! Men dette skal vi fikse.. Kommer et par videoblogger om ikke så lenge, så GLED dere.

Ang. overskriften; Jeg venter nå på en pakke i posten, og gleder meg utrolig mye til den! Når den pakken kommer, så kommer det et innlegg om den og hvor jeg har fått den, og hvorfor :)

Blogges!

I want from superkul.no

Gikk inn på superkul.no og så de heftigste solbrillene, elsker jo bare disse, og de skal bli mine uansett hva! ♥

Nr 1:


Wayfarer rosa med DE trykk ♥ kan fås kjøpt HER!

Nr 2:


Wayfarer med Bling Hvit ♥ kan fås kjøpt HER!

Nr 3:


Wayfarer med Bling Rosa ♥ kan fås kjøpt HER!

 

Q: Hvem var finest/kulest?

Blogges

Spørsmålsrunde !

Siden jeg har null og niks å blogge om, så tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde! Så send inn spørsmål i kommentarfeltet!
Blogges

Back to the kitchen, bitches!

I dag, eller i går da.. så bestemte jeg og trond at vi skulle lage middag! Så vi lagde Grov kjøttpølse med smørdampede grønnsaker, og hjemme laget potetstappe! Noe som anbefales! Takk god til den nye ordningen til Rema 1000! Vi var i byen også, der loka vi rundt.. haha. Så lagde marsipan med nonstop! Namnam ♥

Med blits, hahah

Sånn ser de ut, det er DIGG! ♥Sånn sa middagen ut! Bilde lånt av Rema! ♥

Blogges!

18 Mai Outfit og Film! Forsinket!

18 Mai gikk Floyd, Trond og jeg til banen, der vi slapp Floyd løs og løp litt med han ! Varm og herlig dag! Bilder sier mer enn ord!

OUTFIT;

T-shorte; Cubus, Shorts; H&M, Sko; G-sport(?) Merket når jeg gikk ut at antrekket passet perfekt sammen!

Dagens bilder:


Kjekke Trond ♥

 

Blogges!

Bilder fra 17 Mai! Forsinket.

Sorry for sent innlegg, men har vært hektet på WOW!


Bildene jeg og Trond tok på 17 Mai:

 


Trond kjøpte en heliumbalong til meg, et hjerte der det står; I love you ♥

Blogges

Lur måte å skaffe sponsorer?

Ja, her har du svaret! Gå inn HER og registrer deg, du vil da bli kontaktet om noen er interissert i å sponse deg! De hjelper deg med å bli sponset og med å tjene penger på bloggen din!

Så tilfeldig inne på en blogg som hadde gjort det samme! Så måtte jo bare prøve ut dette !

De har allerede gitt meg en sponsor og jeg venter i spenning på flere oppdrag.Altså sjekk ut; sponsetblogg.no!

Blogges!

5 måneder!

Idag har jeg og Trond vært sammen i 5 måneder, nesten et halvt år det ! Love u! ♥

Blogges !

Fotoshoot i parken!

I dag da vi hadde fritime, så fant Valentina og jeg at vi skulle gå ut i parken og ha fotoshoot! Hun er sykt flink til å ta bilder ! Så tusen takk!
Er man normal? Nei, ALDRI ♥

Outfit; Genser, Tights og sko lånt av min kjære søster! Genser; Cubus (?), Tights; Cubus (?) og sko; England

Blogges!

Dagen i går kunne ikke vært bedre !

Har hatt en utrolig herlig dag! De første som skjedde var at jeg så et rådyr på et jorde nærme tettbebodd område, og det er alltid et tegn for meg at dagen blir helt perfekt ! Og det ble den!

Kom ikke opp i skriftlig eksamen! Var sykt deilig å høre: '' Yrkesfag kommer IKKE opp!'' Klokken 10, gikk jeg og Trond for å kjøpe Diablo 3 ! Men resten av skoledagen gikk til å besøke :

Lokalhistorisk senter:

Preus museum:

Kommer bilder imorgen, da en i klassen min har de :)

Marinemuseet:

Så fikk vi gå 13.15 og da fikk jeg akkurat rukket 13.15 bussen til Holmestrand. Dro hjem for å vaske, for min kjære søster hadde bursdag i , hun ble hele 11 år! Jeg og Trond hadde en del trøbbel med å finne gave, så det ble gavekort på Cubus !

Etter jeg hadde vasket, så dro jeg til stallen, tømmekjørte hesten mens Ingrid rei Rufus ! Så hentet jeg og pappa, Trond, så bar det i selskap til Lillesøss!

Da det var ferdig, logget jeg meg på It's learning.. Og så det hadde blitt lagt ut en ny karakter.. I budsjettsprøve, fikk jeg 5! Men altså det var andre forsøk, på den første fikk jeg 2/3.. Så ble utrolig fornøyd.

Og siden mamma er så glad i meg, så kjøpte hun snus til meg ! ♥


Meg og min kjære , dårlig kamera og kvalitet.

Blogges!

Hot or not ?

Jeg har plutselig funnet ut at jeg vil ha sånn skrift bak sengen min, syntes det er utrolig fint!
Q: Hot or not ?

Blogges !

ATM!

Akkurat nå sitter jeg å leser blogger, og legger igjen kommentarer.. Midt i skoletimen, sa du? Ånei da, resten av klassen har Naturfag, mens jeg har tatt fritak fra Naturfag resten av året. Da det ble for mye.

Går jo som sagt 1.året på vg omigjen, så har jo standpunkts karakter i Naturfag og Matte, så kan ta fritak fra dem, fikk 2 i begge i fjor, og i år med naturfagen gikk dritt, så valgte da og ta fritak. Matte i år går så mye bedre enn i fjor, så valgte å fortsette med Matte.

Jeg har egentlig ikke så mye å blogge om.. Men får se hva jeg får til fremover!


Slang med et bilde av meg selv.

Blogges!

Hva som har skjedd i det siste !

Jeg har ikke blogget på en stund, dette er fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid osv.. Men dere skal få en liten oppsummering! Hahha, det ordet er sikkert helt feil skrevet. men same shit.!


 29. April:

Denne dagen gikk Trond, jeg og hunden Floyd tur på Borre golf bane, eller rundt der. 3 timers tur i solen ekke feil! Og vi tok en del bilder: 

04. Mai:

Denne dagen var jeg i stallen og lagde skoleoppgave! Resultatet ble filmen under.

 

Ellers har det ikke skjedd så mye, har gjort det bedre på skolen og får mye mere ut av tiden.

Blogges !

Design din egen Nike Free iD løpesko ? og vinn den!

Da har jeg designet min egen løpe sko fra Nike Free iD! Syntes den ble veldig fin!

Blogges!

 

 

nikeidvinn
Nerder !

Heia, nå sitter jeg hos min kjære og gamer Tetris og skal snart game litt CSS menst han spiller WOW. Dermed endte jeg opp med to data'r, hhaha!

Elsker å være hos han, for da slipper jeg å være alene, når jeg skal sove ! ♥

Mine to ♥


Min kjære ! ♥


LITT av snopet vårt ! ♥


Blits er elsk! *Ironi*.. Og null sminke = Dette bilde.

Blogges!

Love you, darling!

Dette er en video jeg lagde i halvsøvne, så ble ikke like bra som jeg hadde håpet på!

Men denne videoen er til min kjære, Trond <3 LOVE YOU!

Men nå sier jeg natta!

BLOGGES!

Min venn Robin!

Siden jeg egentlig ikke har noe å blogge om lengre, så spurte jeg en kompis.. Og han sa jeg kunne blogge om han! Så da kan jeg vel det, hehe.

Jeg har kjent han siden november 2010 og vi ble vel kjent nettstedet biip.. Han bor da i Trondheim, så har jo ikke møtt han (enda).

Siden jeg ikke helt hva jeg skal blogge om han om, så kan jeg vel skrive litt om hva han har sendt til meg osv!

Han har sendt meg røyk fra da han var i syden(?), en hettegenser som Sara har og litt mer røyk, hahah..

Husker spesielt genseren han sendt, den luktet så sykt godt! Altså denne som luktet:


Verdens beste lukt, akkurat den bruker Trond også så jeg får luktet den hver dag! ♥

Jeg føler at Robin er som en bror for meg, jeg kan snakke med han om alt fra A til Å, fra problemene mine til herlige dager jeg har!

Jeg kan vel si at jeg og han er internett bestevenner siden vi ikke har møttes enda.

Og en ting jeg husker sykt godt da jeg for første gang General Extra strong.. Jeg fikk ikke opp hode en gang av puta (vi hadde på cam) og han satt der bare og lo.. :(

Men nok om det, hehe :)

OG HAN ER SINGEL, SÅ BARE TIL Å TA KONTAKT HER!

 

Blogges!

Forandring sa du?

Her har dere tre bilder. Det første er tatt for 2 år siden, det andre for 1 år siden og det siste er fra i år! Jeg syntes jeg har forandret meg sykt!

 Q: SYNTES DU/DERE JEG HAR FORANDRET MEG?

Blogges!

Nytt design!

Da har jeg fått lastet ned et gratis design.. Og bare ordne headeren, så er bloggen min bedre !

Vurdere å kjøpe header av ho som har lagd designet! Men får se. Håper dere syntes bloggen ble litt mindre kjedelig :p


Tok med et bilde av meg selv, fra da jeg var i Harstad!

Blogges!

Jeg har vært flink!

Siden jeg har øyebetennelse, så hadde jeg ikke så mye å gjøre i dag, så fant ut at jeg skulle rydde rommet mitt !

Før!

Før!

Før!

ETTER!

ETTER!

ETTER!

Fikk endelig plass til alt det jeg bruker av sminke osv!


Ny navle piercing m/delefiner!

BLOGGES!

Bla, bla, bla!

Kjeder meg med øyebetennelse.. Så ja.. :

KJÆRLIGHETSLIVET:

- Har du kjæreste: Ja
- Vil du ha: Jeg har
- Hvem kyssa du sist: Kjæresten
- Hvem er den neste du kysser: Kjæresten
- Er det noen som er forelska i deg: Ja
- Angrer du på noen du har vært sammen med: Ja!

MOBIL:
- Den som du ringte sist: Mamma

- Den som ringte deg sist: Kjæresten

- Den siste meldingen i innboksen er fra: Kjæresten


HAR DU NOEN GANG:
- Hoppet i fallskjerm: Nei
- Vært forelsket i samme kjønn: Ja
- Ville dødd for og slippe noe: Ja, har vel det
- Angret på noe? Ja
- Knust noe: Ja

SYV ANDRE TING:
1. Tror du på gud: Ja
2. Har en drøm blitt virkelig: Ja
3. Leser du aviser: Noen ganger
4. For du nok søvn: Nei
5. Har du en bestevenn: Ja
6. Bader du daglig: Ja
7. Ønsker du ved stjerneskudd: Nei

SYV - HAR DU:
1. Døgnet: Ja

2. Kysset noen av samme kjønn: JA
3. Prøvd deg på noen som har kjæreste: Nei
4. Vært i en brann: Nei
5. Rømt hjemmefra: Ja
6. Noen du stoler på: Ja


SYV TING - I DE SISTE 24 TIMENE HAR DU:
1. Grått : Ja
2. Hatt det gøy: NEI
3. Blitt kysset: Joa
4. Følt deg dum: Nei
5. Snakket med en ex: Nei
6. Savnet noen: Ja
7. Hørt på musikk: Ja


ANDRE SPØRSMÅL:
- Har du en stol på rommet: ja
- Er noen sjalu på deg: Vet ikke,men er vel sikker alltid noen.
- Hvem var den siste personen du var med i en bil: Mamma
- Vil du ha barn: Ja
- Hva vil du aller mest nå: Dø
- Har du vondt noen steder på kroppen: Ja

- Noe som irriterer deg nå: Ja

- Noe du tenker på, som du ikke burde: Ja
- Har noen kalt deg perfekt før: Nja
- Sover du på siden, magen eller ryggen: Siden
- Ler du når folk detter uten grunn: Ja

Lol, tok den BARE fordi jeg kjedet meg.

 

Blogges!

Kjæreste kos!

Idag har jeg vært hos min kjære, vi spilte litt osv.. Så måtte jeg hjem. Men nå legger jeg meg. Føler meg helt tom, pga mobilen min er dø :(


Haha, lagde trutemunn, så ble litt hemma.

h
I would love you to the death! ♥

Blogges!

Bade engel og God natt!

Nå har jeg akkurat tatt et herlig bad, jeg elsker å bade, jeg vet ikke hvorfor, men jeg elsker å plaske i badekaret med MASSE skum  ♥


Løøv skum ♥


Meg + Skum = LØØV ♥


MEN; Nå tar jeg natten i mitt natt tøy, altså Her er en NATTOUTFIT !


Tubetopp fra Bikbok, Shorts fra H&MJa, jeg bruker 
extensions, og strikken hadde begynt å skli ut, så fletten ble teit..

Blogges

Herlig!

Mange av dere har lurt på hvorfor jeg var hos legen. Tenkte jeg like gjerne kunne meddele dette her, fordi jeg er helt tom for idèer om hva jeg kan blogge om.

Jeg har hatt vondt i 8-9 uker, den første uken hadde jeg UVI (urinveisinfeksjon) Men da pillene tok slutt, så gjorde det enda vondt, fikk nye piller, men de virket ikke, så fikk nye piller.. Men idag fikk jeg den verste beskjeden som har skjedd meg. Fikk vite at jeg ikke hadde UVI, og at de ikke visste hva som feilet meg. Jeg har vondt i når jeg tisser osv. (KLEINT) Og at de to siste pillekurene var til INGEN nytte. Så da blir det evt Underlivsundersøkelse eller Ultralyd.

De visste ikke hva som feilet meg, ikke noen piller pga det og de hadde INGEN råd eller tips for at jeg ikke skulle ha så vondt. Men de sa at jeg skulle holde meg varm og ta et varmt bad med en gang jeg begynte å få vondt, OG det HJELPER faktisk!

Er egentlig møkk lei av og ha vondt. For når jeg først har vondt, så har jeg ekstremt vondt, og da sitter jeg på do i 3-4 timer uten stopp.

Illustrasjonsbilde! (IKKE MEG) Varmt vann ♥

Blogges!

Outfit 12.04

Da gjør jeg meg klar til å dra til legen, så skolen. Har forresten Risiko teori etterpå, så ja.. Blogger nok når jeg kommer hjem igjen!


 Dagens Outfit:


Bukse ? , Singlet fra Cubus, Genser fra Gina og Hårbånd fra H&M. 

Blogges!

Shopping og outfit!

Idag tok jeg bussen ned til sentrum (Horten) for å møte Anne Marte, da jeg møtte ho gikk vi en tur innom Cubus og H&M.. Så bestemte vi oss for å sjekke ut livet på Broms, der var det sykt mange, men ingen vi kjente så godt, så vi satt bare der og solet oss! Herlig vær i dag!

3 for 2! Kjøpte disse to fargene og den fargen under!

Ja, jeg har den på meg.


Meg og Anne Marte ♥
Outfit; Shorts fra H&M (ny i dag!) Singlet fra Cubus og hårbåndtingen hører egentlig til shortsen!

Blogges!

I say; PINK!

Først vil jeg beklage for at innlegget om Harstad turen blir veldig forsinket, pga mye tekst..


Idag fikk jeg meg endelig en klokke, en rosa en å! Mamma kom hjem med noe ho skulle ha til butikken, og der lå den, rosa og fin. Jeg spurte om jeg kunne få en, for er seriøst lei av å lete etter mobilen min i de forskjellige lommene, så nå har jeg fått meg en klokke på armen, ENDELIG.


Som dere ser, så er den helt rund!


Hvilken time står øverst (1-12) Så står det Hello, og den står å blinker. Og nederst er minutter.

Blogges!

Null blogging,

hei, her jeg er nå er det så fuckings dårlig nett, er på Høgda i Harstad.. Bondelandet sier du meg.. Men sykt fint her, så får blogge når jeg kommer hjem til Lørdagen.

Da har jeg MYE å skrive om, så følg med :)

Blogges.

Hval sjokoladefabrikk

Igår var jeg og klassen på tur til hval sjokoladefabrikk, så her kommer bildene!


Marsipanhvaler før de får på sjokolade!Fått på sjokoladen!Ferdige, og SYKT gode! ♥Julie er så fin med den lua og frakken.Sånn annen sjokolade ♥Litt av lagret, sorry for uklart bilde.Stygg lue og frakk = tommel opp og skeptisk!

Blogges!

I love music!

Disse sangene er fra min spille liste denne uken:

 

Shameless - Tilbakeblikk


Carly Rae Jepsen - Call me, maybe


Edwin McCain - I'll be


Someone like you (Adele cover) - Alexa Goddard

 

Blogges

3 måneder med kjæresten!

Idag er det hele 3 måneder siden jeg og Trond ble sammen!


ily ♥

Igår var jeg og klassen på skoletur til Hval sjokoladefabrikk på Fokserød, i Sandefjord (Kommer bilder senere i dag)

OG jeg har fått en ny elskling:


Takk til Contrast i Sandefjord. De hadde tilbud på piercinger.. Bare 300,- ! Elsker den!

Blogges!

Syk, sykere, sykest!

Nå er jeg sykt dårlig, ligger bare her.. Hoster, nesen renner og feber.. Ikke gøy.. Så kommer til å ta en bloggpause til jeg er bedre !

Blogges

UKM

På Lørdag og Søndag var jeg og Anne marte på Bakkenteigen i Horten, vi hadde meldt oss på UKM, som konfransierer. Fra 09.00 - 18.15 på Lørdagen jobbet vi som bare det. Og fra 11.00-18.00 var vi konfransierer. Vi kom ikke videre, men det var det jeg håpet på. For de to dagene var det bare jobbe, jobbe og jobbe.. Å det å stå på scenen var sykt.. Var nervøs som bare fa**! Men gikk bedre og bedre.

 

Blogges!

Gullskogen

Igår tok jeg og Trond toget til Drammen for å overnatte hos noen i familien hans. Når vi gikk av toget så dro vi på peppes hvor vi bestilte pizza. Siden jeg er 18, så bestilte jeg en pils også!

Den pulsen jeg fikk var syyyykt god!

Da vi kom frem til der vi skulle være, så var det en sykt flott utsikt!

Digger Drammen!

Det eneste jeg og Trond har gjort i dag er å være på senteret, altså Gullskogen. Det er sykt stort her, så vi sliter litt med å finne frem. Men vi klarer det nok !

Blogges!

Gjestinnlegg!

Hei! I dag er det Trond som skriver et innlegg på bloggen til Michelle.

Nå ligger lille søte Michelle å sover søtt, så jeg tenkte at jeg kunne ta en tur innom og fortelle litt om dagen i dag og i går.

I går så ble Michelle 18 år. altså den 28. Februar da. :D

Det var koselig med kaker og familie. Vi som bakte herlige muffins og brownies!

Dagen i dag har vært deilig og avslappende, Vi har spist brownies fra feiringa og slappet av med musikk, gaming og latter!


mmMmmm....! Brownies! :D Blogges!

 

Endelig 18!

Idag er dagen her, dagen jeg går over til voksen verden.. Har gledet meg lenge til denne dagen, dagen jeg kan kjøpe snus, alkohol og røyk selv. Dette blir bra!

Det har alltid vært stress å få andre til å kjøpe, men nå er det null problem!

Blogges!

Tenkt over dette?

Akkurat nå ligger jeg på en sofa og titter på nyheter på nettet. Krig her og drepte der, når skal dette ta slutt? Det hjelper ikke å ha krig, hjelper ikke å drepe noen. Kan ikke verden bare forstå det? Ja, noen er fattige, noen er rike. Men de rike prøver så godt de kan og hjelpe de som er fattige. Det er jo ikke dems skyld i at de ble født i et fattig land, uten mat og uten rent vann! Vi her i Norge klager på at vi er sultne når vi har spist hver dag og flere ganger om dagen, hele vårt liv. Mens de i fattige land, får kanskje spist en gang i uken. Flere barn og voksene dør av sult. Ufattelig at det skal være sånn. Vi klager over så og si alt, mens de der nede prøver å ha det bra, selvom de er sultne, slitne, skittene osv.. 

Vi har varme, mat, rent vann og hus.. Men det har ikke dem .. Har du tenkt noe over det?

 

Se på de øynene!

Blogges!

Outfit

Da bestemte jeg meg for å ta en outfit, selvom ikke bildene er noe bra pga det mobilbilder. Men dere overlever.
Trond sin genser, Sara sin jakke, Bukse fra Urban og sko fra Dinsko(?)

Blogges!

Cocio konkurranse

Da er jeg med i enda en konkurranse.

Cocio har en konkurranse der du kan stikke av med et reisegavekort på 5000 kr fra STA Travel, men du har også mulighet til å stikke av med knall tøffe Cocio t-skjorter, og Eva Mendes kjoler!


Blogges!


Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan bli med i konkurransen om fete premier fra Cocio! Det er mulighet å delta både for bloggere og lesere!

cociovinn
Skyrim in my heart

Idag har jeg og kjæresten bare sløvet, også hadde jeg egentlig kjøretime klokken 14, men endte med at den begynte kvart på 3, så jaja, greit å få kjørt litt. Snart blir det å ta teorien, som kjørelæreren min maser om. Skjønner det litt egentlig, for nå er det bare 5 dager til jeg blir 18 år.

Har forresten begynt å spille Skyrim, noe som er så utrolig gøy, men samtidig veldig skummelt!

Blogges!

 

ESCADA har en konkurranse hvor du kan vinne parfyme, 50 bloggere får en slik tilsendt i posten, alt du trenger og gjøre er å trykke på bildet under.

escvinn2rr
2 mnd med kjæresten og kos!

Idag har jeg og kjæresten sovet lenge, så lagde han mat til meg og vi gikk i dusjen. Så bare chillet vi oppe, helt til vi fant ut at vi måtte kjøpe en gave til stefaren hans, så vi tok med oss den lille hunden hans, Floyd og gikk til handelsparken i Horten. Det blåste sykt mye, men vi overlevde!

Trond kjøpte en planteting til han, det var søtt :) Så gikk vi tilbake med Floyd, og gikk videre til Kiwi for å handle litt snop osv. Vi kjøpte snop osv for 300 kroner, hihi !

Så satt vi nede med mormoren, moren og stefaren til kjæresten og spiste verdens beste kaken :) Elsker den kaka!  Så gikk vi opp og så på Terra Nova, beste serien! ♥ Og spilte litt, så kom jeg på at jeg hadde en blogg jeg måtte oppdatere! Så nå oppdaterer jeg den med et innlegg, menst kjæresten sitter å spiller Skyrim!

Idag er det forresten 2 mnd siden jeg og kjæresten ble sammen. Så vi må jo kose oss i dag :)


I love you!


Litt av det vi kjøpte.


hihi, den grønne er best!


Masse små godt ! <3I LOVE ISKAFFE ♥

Dippen vi lagde :)Beste tyggisen!Brus må man ha!Nerden min ♥Blomsten han fikk av meg i bursdagsgave.Og det røde og det lilla lysene fikk han i valentins gave♥

Blogges!

Da sier man natta!

Nå går jeg og kjæresten min å legger oss snart, for vi skal opp om under 5 timer, da jeg skal på jobbintervju i Kristiansand Dyrepark, bilturen tar hele 4 timer, så håper det er verdt det :)


Slang med et bilde av meg selv !

Blogges!

Gratulerer med dagen verdens besteste bestevenn !

Idag altså 18 feb, fyller min kjære bestevenn, Julie (julgro.blogg.no) bursdag, hun blir 18 år. Så jeg syntes ALLE skal gå inn på bloggen hennes og si gratulerer med dagen til henne :)


Ikke hat meg nå :)

Blogges!

I want!

Jeg har så sykt lyst på disse skoene!


Kan kjøpes HERKan kjøpes HER

 

Blogges!

Dagen idag!

Idag begynte vi dagen med å sove, for begge to har hatt vondt i magen i natt! Så det ble null skole. Så tok vi en dusj og spiste pyttipanne, kjæresten min som lagde det, litt søtt i grunn :) Ellers idag har vi slappet av og spilt bare, helt til vi dro en tur på butikken og kjøpte potetgull, brus og iskaffe ♥ Jeg elsker iskaffe!

Da vi kom hjem fra butikken innså jeg hvor rotete rommet til Trond var, så jeg satte i gang å rydde.. Menst han spilte skyrim. Det er jo fint :) Men han ble veldig glad da :)

Blogges!

When the bed call

Idag skal jeg endelig sove sammen med min kjære igjen! Blir sykt digg, for jeg elsker å sove med han, for da vet jeg at han er nær! Men vi tar straks natten.


Illustrasjons bilde // weheartit.com

Blogges!

Gratulerer med dagen, kjæresten min!

Siden jeg snart skal legge meg og har null internett i morgen, da jeg skal til kjæresten min, så må jeg poste dette i dag.

Idag (07.02.2012) har verdens beste kjæreste bursdag! Gratulerer så mye med 17 års dagen, selvom du ligger hjemme og er syk, så må du ha en super dag! Og jeg kommer til deg senere på dagen. Som du selv vet, så vet du at du får hull i ørene av meg, for det har du ønsket deg, og det får du :) ett hull for i dag og ett hull for den 14 feb. + at du får en overaskelse begge dagene, men dette er hemmelig enda :) Jeg er sykt glad i deg gutten min, og det håper jeg du vet. Ja, vi krangler og vi kan bli sykt sinte på hverandre, men vi ordner alltid opp. Vi har det sykt bra sammen hele tiden, og jeg elsker å være med deg, sove med deg, snakke med deg og bare føle at du er med meg. Du er i tankene mine hele tiden og du er det beste som har hendt meg ! I dag har vi vært sammen i 1 mnd, 2 uker og 4 dager, de beste dagene i mitt liv! Du er den personen jeg kan si alt til, alt fra små ting til mine indre hemmeligheter! Tusen takk for at du er min og at du støtter meg! Love u!


Ignorer meg, og se hvor søt han er !

Blogges!

Dagen i dag + bilder fra i går

Idag kom jeg og kjæresten min forsent på skolen, for jeg spydde i går kveld, så da ble den fine døgnrytmen vår borte! Vi hadde det sånn at vi la oss ved 22 tiden og våknet 07, og den må vi prøve å få igang igjen!

Dagen begynte med spansk for han og kjøre time for meg. Hadde veiledningstime på trinn 2, hadde noen små feil, men det var bra nok til at jeg var klar til trinn 3, altså glattkjøring, langkjøring etc. Så det var jo bra, et skritt nærmere lappen! Men da jeg kom til skolen så var det bare Julie og meg der, de andre var ute og evaluerte butikker, altså så på hvordan servicen osv var på de forskjellige butikkene, og snille Julie hadde allerede gått, så da var det bare skrive delen igjen.

Da jeg møtte kjæresten min igjen, så var han sykt dårlig, han spydde og hadde det ikke noe bra, så halv 4 sluttet vi på skolen, da dro vi hver for oss, siden han ikke ville smitte meg. Søtt av han da.

Imorgen har kjæresten min bursdag, så da blir det sykebesøk :)


Standar grimase!Ekkelt!Søte kjæresten min!SMII II III L !<-- Våken, Trøtt -->Hihi, jeg er brunere enn han, og blitsen var skarp..Søtt!

Blogges!

Wrong Turn 2 - Dead End

Akkurat nå skal jeg og kjæresten se på Wrond Turn 2 - Dead end. Jeg syntes de filmene er sykt bra.

Idag så skal vi vel bare sløve også skal jeg hjem :)


Coveret til Wrong Turn 2 - Dead End

Blogges!

Harstad om 8 uker!

Da ligger jeg og kjæresten i sengen og spiller. Han har nå sovet hos meg i 2 dager og jeg skal sove hos han i natt, det blir kos! Før så hatet jeg å sove med andre, men skjønner ikke hvorfor jeg gjorde det! Det er så utrolig herlig å vite at den du elsker ligger rett vedsiden av deg.

Nå skal jeg vel ta en dusj snart, så pakke osv, spille litt til også drar vi til han.

På tirsdag skal han ta piercing i tungen og jeg i navlen, for har jo piercing i tungen fra før. Men er sykt redd for at det skal gjøre vondt å ta i navlen, så går rundt og har sommerfugler i magen!

Om 8 uker i dag, så er kjæresten min og jeg i Harstad. Det blir sykt kos å dra på ferie til der han bodde før.


Illustrasjonsbilde // Harstad

Illustrasjonsbilde // Vi bor jo litt før for Oslo, så blir å fly Norge på langs! Og jeg har aldri vært lengre nord enn Eidsvoll, så dette blir spennende!

Blogges!
 

Skolen next !

Da forsov jeg meg igjen. Kort innlegg nå blir lengre på skolen ;)

Savner sommeren!

Blogges!

Kjæreste tid, ja takk!

Jeg har desverre ikke blogget på sykt lenge, da jeg har vært med gutten min så og si hver dag. Men skal bli flinkere, for nå har jeg funnet igjen kameraet mitt (gammelt). så da blir det noen bilder osv. Også har jeg konsentrert meg på skolen, så null tid til bloggen desverre.


Trond, I love you more then thousand words.

Q: Noen forslag til hva jeg kan blogge om?

Blogges!

1 mnd med kjæresten &lt;3

Overskriften sa alt.

Jeg elsker deg!

Blogges!

Tetris &lt;3

Jeg elsker virkelig Tetris, jeg vet ikke hvorfor, men etter min søster viste meg det så har jeg rett å slett blitt hekta! Ikke bare litt hekta, men hekta til tusen! Jeg klarer ikke gå en time uten å spille tetris. Jeg tenker på Tetris hele tiden, og drømmer om Tetris på natten, noen mener jeg er helt nerd, bare fordi jeg er i rank 26.. ikke så mye syntes jeg da.. men det meste er nok bare ren flaks, men om man bommer med en brikke, så kan man bare innse at man kommer til å tape, for et feil grep er en stor FEIL, og når jeg får gjort det, så blir jeg utrolig sint og får lyst til å begynne å gråte, det er ikke tull en gang, jeg er hekta! Tetris er avhengighetsskapende.. akkurat som snus.. ! 

Tetris, snus og musikk, da er dagen min reddet. Jeg kan sitte en hel dag, altså 24 timer og bare spille Tetris, for Tetris er livet mitt, jeg driter i venner, kjæreste og familie bare for å spille det, noe jeg ikke er veldig stolt over, men sånn er det. Jeg dropper alt, jeg dropper mat, lekser osv for Tetris!

Akkurat fortiden så vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten Tetris, Tetris er som en kjæreste for meg. Man vil bare være med kjæresten sin og i mitt Tetris forhold, så er det oppturer og nedturer som i forholdet mitt med min virkelige kjæreste.

Jeg har til og med fått klager av folk at jeg sitter for mye inne og spiller Tetris hele tiden, og ikke er med dem. Jeg skjønner jo dette virkelig godt, men det er jo ikke min skyld at jeg er forelsket i min kjære Tetris! Jeg falt bare helt pladask for Tetris!

Jeg vet om flere som blogger om at de har dilla på Tetris, men jeg er nok den som er mest dilla på Tetris<3

Legg merke til at jeg skriver Tetris med stor T i begynnelsen.!

 

Blogges!

Sesong 3 av Linni er på tv!

Akkurat nå har jeg sett på Linni Meisters serie på tv 2 bliss, jeg syntes hun er helt konge! Hun sier det hun mener rett ut. Skjønner ikke helt hvordan hun kan være mamma og ha sånn jobb på en gang, men hun er sykt flink!

 Har gledet meg som en liten unge for å se denne sesongen også!


Linni Meister!

Blogges!

 

Sidecut!

Idag har Anne Marte tatt sidecut på begge sidene, ble ganske fornøyd ! Men angrer jo litt i etter tid, men heldigvis vokser håret mitt sykt fort :) Så nå blir det ikke no klipping på en stund.


Har sånn på andre siden også!

Blogges!

 

Stallen

Idag har jeg vært i stallen :) Har ridd begge hestene, Rufus og Sætri. Bilder sier mer enn tusen ord


Sætri mor Skjeeer a?Sætri i boksen sinHej på deg!Rufus i boksen sinKlar for ridetur

Blogges!

Rest in peace.

Hvorfor deg? Hvorfor nå?

Du var dårlig, du ble bare tynnere og tynnere, du fikk sår over alt, du hadde smerter!

Men du vil alltid være i våres hjerter.

Jeg som fant deg, du satt fast, du var død.

Jeg ville bare skrike og tårene kom som en foss.

Håper du har det mye bedre der du er nå!

Evig glad i deg!

illustrasjonsbilde

 

Blogges!

Atm

Akkurat nå sitter jeg og gamer minecraft offline, snakker med folk på face og skype. Og vurderer snart å legge meg.

Jeg har desverre ikke blogget på en stund, da jeg ikke har hatt noe å blogge om , og når jeg skal ut, så glemmer jeg alltid kamera osv. Men skal prøve å bli bedre på å blogge :)


Herregud som jeg savner denne jenta!

Blogges!

Tom Hilde skadet!

Idag fant jeg ut at Tom Hilde ligger på syke huset! Tom Hilde er altså en skihopper fra Norge, han har brukket den åttende virvelen i ryggraden i et stygt fall i Oberstdorf.. Noe som ikke er bra! Håper han snart blir bra igjen, men desverre er sesongen ødelagt for han, så håper han er i bakken igjen til neste sesong! God bedring Tom :)

Les hele saken HER!Blogges!

Dagens innkjøp!

Idag var det halv pris på nesten hele farmand, altås et stort senter i Tønsberg. Så måtte jo selvfølgelig dit! Dro med Anne Marte, Anna og Iselin. Var sykt kos å se de gamle folka igjen. Her er det jeg kjøpte i dag;


Midcut boot sko fra din sko - 199,-Hama mini tank top a fra Vero moda - 70 ,-Bh - 49,- String - 24,- begge fra CubusCompact powder fra H&M - 40 ,- og øyenbrynsblyant fra Cubus - 50,-Iskaffe fra Meny <3 måtte bare ta bilde av verdens beste drikke. - 16 ,-Bukse fra Urban - 200 ,- for to. Så jeg og anne marte kjøpte en hver :)

'Og så kjøpte jeg en gave, men den blir ikke bilde av :)

Blogges!

Kjøttkake

Ja, litt random overskrift, det er fordi Thomter ville at jeg skulle ha det. Skal være hos han til imorgen, det blir kos.

Dagen i dag har vært sykt kjedelig, først på skolen kl 9 for å høre på rektor og si hade til læreren, så kunne vi gå. Men selvfølgelig så ville Trond møte meg, så måtte vente 40 min på han. Julie ble med meg hjem for jeg skulle farge håret hennes, det ble kjempe fint! Kommer bilde senere. Så måtte jeg vente til pappa kom hjem for han skulle ringe for at jeg kunne stikke.

Dagen min ble reddet av Emil, som ga meg røyk og snus, så overlever noen dager. Så tok jeg bussen til min herlige bestevenn i horten <3 Så nå er jeg hos han, etterpå skal vi stikke ut og møte noen, det blir nok kos :)

En ting til; jeg tenker på tetris 24/7 og drømmer om tetris.. TETRIS IN MY <3

Blogges!

Ny header

Fant ut at jeg trengte en ny header, og dermed ble det det samme kjedelige designet, men super fornøyd med headeren.

Q: hva syntes du ?

Blogges

Det jeg har på hjertet i dag.

Jeg er så elendig på å blogge. Men nå som det snart er jul osv, så har jeg rett og slett ikke hatt tid, og dette er noe jeg virkelig er lei for! Håper virkelig dere forstår.

Livet er ikke alltid så lett som noen skal ha det til, over alt er det en eller annen som misliker deg så sykt, men later som at h*n er din venn, men plutselig får du den smellen om at den personen er rett igjennom falsk. Har hatt så mange venner som er sånn, men har heldigvis funnet ut hvordan jeg kan se/merke om de er falske eller ikke, og jeg sier ikke hemmelighetene mine til noen jeg ikke har kjent lenge. For jeg er en person som ikke stoler lett på folk.

Jeg er heller ikke den personen som det er lett å få kontakt med, men når du først får kontakt med meg, så merker du jeg er en helt annen person enn det du skulle trudd jeg var. Jeg kan virke som en sjenert og kjedelig person, men dette er fordi jeg ikke lar alle vite hvordan jeg er. Og jeg er ikke redd for å snakke stygt tilbake, om noen snakker stygt til meg.

Jeg har som mange andre kutt på armen, dette pga mobbing. Jeg har utviklet meg sykt sosialt fra 10 klasse og frem til i dag, før jeg begynte på videregående, så hadde jeg bare to-tre venner, og kun to av de kunne jeg stole på. Jeg var sykt sjenert, turte ikke snakke med noen i det hele tatt osv. Men nå kan jeg faktisk snakke med så og si alle.

Og jeg bryr meg egentlig ikke om dere/du syntes dette var sykt teit osv.

Blogges

Snø!

Idag kom endelig snøen, ja jeg elsker snøen, for da er snowboardsesongen snart igang! Lånte kameraet til mamma og tok noen bilder!Q: Har/er det snø der du bor?

Blogges!
Image and video hosting by TinyPic
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits