Utplassering på Findus.

Jeg har blitt utplassert på Findus, i Tønsberg. Dere som trur de bare har fisk osv. Dette er feil, i Tønsberg lager de chips til mc donalds, burgerking og butikker, og grønsaksblandinger.

Så da blir det et innlegg i uken om min dag på Findus.

Dag 1

Dato: 11.09.12

Jeg tok toget 07.44, for å være på Findus før halv 9. Jeg var utrolig nervøs.. Ble godt tatt i mot av hun som satt på sentralbordet, men måtte vente 45 min, da han som hadde ansvarett for meg satt i et møte, jeg visste om møtet på forkant.. Da han kom gikk vi ned på møterom grønn, vi satt og pratet om ting. Jeg fikk en brikke sånn at jeg kommer inn alle dører med lås. Så gikk vi ned i kjelleren der det er garderobe osv. Fikk utdelt vernesko i str. 36, som var litt stort. Buksa i minste str. måtte jeg ha belte på, t-skjorte i Large, sånn hårnettlue, rød frakk til kantine osv. Sånne tl å ha på øra, pga det bråker no inni helvette inni fabrikken. Og så fikk jeg mitt eget skap. Jeg skiftet og vi gikk inn i selve fabrikken, der jeg skulle bli vist rundt av en annen.. Fant fort ut hvor lang tid det tok fra potetene kommer inn til de blir ferdige chips. Så ble jeg vist til der de sorterer stygge og fine poteter, skjerer bort det som er grønt og ekkelt. Der var jeg hele dagen, med en utrolig hyggelig jente. Da dagen var ferdig så var jeg helt gåen i ryggen og armene. Men gleder meg utrolig mye til neste Tirsdag :) Har arbeidsdag med første skift, altså de som er der fra 06 til 14, men jeg begynner 08.30 pga vansklige måter å komme dit så tidlig.

Alle var hyggelige, har aldri vært på et sted der alle snakket sammen, tullet og tok i mot nye folk med ren glede. Jeg trives utrolig godt, kunne ikke tenke meg et annet sted å være! :)

Ingen bilder, men skal prøve å få tatt et eller to bilder neste gang :)

Blogges!

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Image and video hosting by TinyPic
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits