Til min elskede!

Jeg har da valgt å skrive et innlegg, til den som betyr alt for meg!

Den jeg snakker om er selvfølgelig, Trond, kjæresten min!

Husker du hvordan vi møttes? Det husker i alle fall jeg, som om det var i går! (Navn som har *, er fordi jeg ikke har kontakt med dem mer)

Jeg la deg til på facebook, fordi jeg hadde lest at du og Ma**** skulle drikke, så jeg hadde egentlig bare tenkt til å spørre deg, om jeg kunne være med. Men da du godkjente, og jeg fikk se bildene dine, så ble jeg rett og slett forelsket, jeg visste at det var feil å bli forelsket, siden jeg akkurat hadde gått ut av et forhold, men den følelsen jeg fikk var noe helt annet enn det jeg hadde opplevd før! Vi snakket endel og vi avtalte at vi skulle møtes på veien opp til Ma**** , ble enda mere betatt av deg da jeg møtte deg! Etter den dagen, så snakket vi mer og mer.. 20 Desember, så skulle jeg sove hos Ni*****, og siden han ville ut til noen kompiser, så hørte jeg med deg om du ville møte meg og bli med, du ville møte meg, men du var litt usikker på om du ville bli med vidre, men du ble med, vi gikk hånd i hånd. L** var med også så jeg og henne gikk en tur på do (haha) og da sa henne at jeg skulle kysse deg, men jeg turte ikke.. Da vi gikk opp måtte L** dra, så hun gikk. Plutselig møtte leppene våres! Da vi gikk hjem, så spurte jeg deg om du ville bli kjæresten min (var ikke helt edru), og du sa ja! ♥

Det var starten på den lange og perfekte reisen vår sammen, vi har opplevd både oppturer og nedturer, men vi holder alltid sammen, og i dag har vi to holdt sammen i hele 9 måneder, 2 uker og to dager ! Angrer ikke på at jeg tok den sjangsen til å legge til deg på facebook !

Du betyr så uendelig mye for meg, og jeg trur ikke jeg kunne klart meg uten deg nå. Du er her alltid for meg og jeg er alltid her for deg! Vi to skal være sammen helt til døden skiller oss av, ingen kan skille oss ! Ikke døden heller trur jeg !

Jeg elsker deg av hele mitt hjerte ! ♥

Kyss & klem fra Jenta di ;*


Dette er de bildene jeg først så av deg, herlig!


Første kysse bildene våres ! ♥


Du er beste pusen min ♥   

June Solheim
søtt! *-*♥
05.09.2012, 00:23
URL: http://junesolheiim.blogg.no
GamingGirl
cuties (:
05.09.2012, 00:29
URL: http://GamingGirl.blogg.no
Signe
Er ikke lenge til 1 års jubileum da;)

Søte bilder av dere:)
05.09.2012, 07:18
URL: http://signesliv.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Image and video hosting by TinyPic
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits