Stress..

Hei, nå har det skjedd mye..

Igår var jeg først hos legen pga. bena mine, mangler muligens magnesium og en eller annen vitamin, så bena mine er vonde. Tok blodprøve, hele 3 glass! Så dro jeg og mamma vidre til sykehuset, før vi dro ned på Vkt i Tønsberg for å ordne verdikort og månedskort, deretter dro vi til Narvesen på togstasjonen, for å skaffe månedskort på tog! Så dro vi til butikken til mamma. Jeg måtte gå erender for henne, på biblioteket, apoteket og butikke. Når vi kom hjem så rydda, støvsugde og vasket jeg oppe. Syntes jeg og mamma var veldig effektive igår!

Hvorfor månedskort på tog og buss?

Jo, det er fordi jeg skal gå på skole i Larvik, og bo hjemme i Holmestrand. Så derfor må jeg ta en buss ned til byen, så tog, så buss opp til skolen, og hjem er det buss fra skolen til togstasjonen i larvik, så tog til Holmestrand, så buss opp til meg. Om jeg bare skulle tatt tog,så hadde det blitt 1420,- i mnd, isteden for 370,- men om man skal få det til 370,- så må man ha påfylt busskort til 260,- så sparte en del penger på det !

I dag har jeg vært på sykehuset igjen.. Fikk beskjed om at jeg må på en diett, ikke for å slanke meg eller noe, men for å slippe å ha vondt osv.. 

Nå er det bare 3 dager til skolen begynner, og jeg gleder meg! Ingen late dager, og soving.. men arbeide og få kommet ut, det blir herlig.

Mål for dette skoleåret:

Få over 4 i alle fag utenom engelsk.

Prøve å får 6 i gym og norsk!

Ikke mye fravær, uten om da jeg skal til Gran Canaria i 3 uker, men det blir jo i juleferien, så må bare ta fri i 7 dager fra skolen, og uten om leger osv.


Gamle klasserommet!

Blogges!  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Image and video hosting by TinyPic
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits