Det å ha ekte venner!

Det finnes mange der ute som er enten fake, ditchere, frekke, slemme osv. ovenfor vennene sine. Mange sier at de har så mange bestevenner at de ikke kan huske dem, men det er jo ikke en ekte venn, en som ikke husker alle!? Selv har jeg bare 3 venner jeg kan kalle ekte venner!

Ekte venner er de som alltid stiller opp, alltid har tid til å høre på deg, en som deler alt fra A til Å, fordi de stoler på en! En ekte venn er ikke en som sier ting du gjør feil, ting du fikk sagt osv til andre.

Jeg har funnet ut etter noen år, måneder, uker og dager, hvem jeg virkelig kan stole på og som er virkelig en ekte venn!

Jeg vil fortelle hvem de 3 er, hvordan jeg traff dem og hvorfor akkurat de personene er EKTE venner!

Anne Marte♥

Denne jenta ble jeg kjent med via min søster. Det var i fjor vi først ble sykt gode venner! Angrer ikke et sekund på at jeg ble kjent med henne! Hun er en ekte venn, fordi hun lytter, trøster, sprer glede og er der uansett til et hvert tidspunkt. Tusen takk, for at du er en ekte venn♥

Julie♥

Julie ble jeg kjent med i 8. klasse, vi gikk i samme klasse i 3 år på u.skolen, så mistet vi kontakten i 1år, før vi bestemte oss for å gå på samme linje i år! Julie er en ekte venn, fordi hun er så og si helt lik meg i noen ting, vi kan sitte å snakke om alt fra A til Å, kødde og tulle om alt. Takk, for at du er en ekte venn♥

Trond♥

Trond er både min bestevenn og kjæreste. Jeg har aldri følt jeg kan snakke med alt om ting til en person, selv om det er alvorlig eller ikke. Trond møtte jeg på facebook, så på fest. Så sa det bare pang ♥ Jeg kan være ærlig å si at jeg og Trond, vi krangler, diskuterer osv.. Men vi har det sykt bra sammen. Og han er min allerførste ordentlige kjæreste, på en seriøs måte. Takk for at du alltid er her for meg, Trond. Spesielt i den tiden fremover!

Det er sikkert noen der ute som lurer på hvorfor jeg ikke tok med dem osv, men det er pga. at det er disse 3 jeg stoler aller mest på, og som aldri har gjort meg noe dårlig, men støtter, og bare er der for meg, sånn som jeg alltid kommer til å være der for dem. Disse 3 er ekte venner, altså mine 3 bestevenner. Trenger bare 3 bestevenner, for venner kan finne på å dolke deg i ryggen. Venner mister man mye fortere enn bestevenner. Og nei, jeg er ikke ute etter å henge ut noen. Håper dere virkelig respekterer dette, og dette jeg har skrivd står jeg fult og helt overfor.

Blogges!  

julie
love you <3
11.06.2012, 23:54
Elise
Dette er helt sant ! Skulle ønske jeg hadde like mye bein i nesa som du.... Skulle ønske jeg turte å si hvem de aller beste vennene mine er, men jeg er så redd for at noen skal bli såret.... Synes du er kjempe tøff, og ikke minst heldig ! Kos deg videre i livet! Og ikke glem å være deg selv ;)
12.06.2012, 00:03
Kjos
venner tar man bare med en klype salt, ekste venner kommer under kategorien sine nærmeste på lik linje som sin egen familie og er derfor noe av det beste man kan ha :)
12.06.2012, 00:04
URL: http://www.tvillingdrage.blogg.no
lea
Trodde vi var bestevenner? :( uannsett det var jævelig bra skrevet!
12.06.2012, 00:08
URL: http://null
Karoline
Skikkelig fin blogg!!

Helt sant det du sier jeg tør heller ikke og si hvem som er mine bestevenner eller jo men jeg er redd hvis noen blir såret du er veldig tøff som sier det ...

Kan du komme tere bloggen min?
12.06.2012, 00:10
Michelle Jensen
Lea: Kan forklare alt en annen dag, du er en av de HERLIGSTE anyway, snupp<3
12.06.2012, 00:17
URL: http://mijen.blogg.no/
jeaaneett
jepp det er viktig med gode venner :)
12.06.2012, 00:21
URL: http://jeaaneett.blogg.no
Meg :-)
Utrolig bra! Veldig reflekterende, du skriver mange gode grunner og definisjoner av en ektevenn. Jeg selv mener også at en ekte venn kan si på en høflig måte hva som er dumt ved deg. Hvis vi tar eksempel i en fiktiv person: Han er ofte sint (Dårlig ting ved en person) og en smule for sjalu/redd når kjæresten hans er med gutter. Den ektevennen din forteller deg hva h*n ser som er en "dum ting ved deg" fordi den ekte/bestevennen din ser at det skader deg over tid, er det ikke da bra at vennen din ser, sier og hjelper deg med det? :)
12.06.2012, 01:04

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Image and video hosting by TinyPic
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits